top of page
Image by LOGAN WEAVER

ПРЕПОРЪЧАНИ МАГАЗИНИ

Разнообразие от продукти в любими магазини

В този раздел Ви представям любими мои марки магазини, които съм проверила или чиито продукти съм изпробвала лично. Разнообразието от продукти е голямо и всеки би могъл да си хареса поне един продукт, дори повече. Освен разнообразието от продукти, ще срещнете мило и приветливо отношение и готовност да Ви съдействат при избора. Ще се радвам да споделяте с мен и Вашите отзиви относно обектите, продуктите и обслужването. 

Beauty Products

ЗОЯ БГ

Магазин с отношение и фокус върху чистата козметика и храни.През изминалите 14 години магазини ЗОЯ се превърнаха в предпочитаният български био магазин, като през 2021 година обслужените поръчките надвишават 90 000 поръчки. Фирмите, които са предствени в Зоя БГ, обикновено са малки. Сформирани са често като семеен бизнес, някои от тях притежават био сертификат, а други използват естествени състваки. По този начин ЗОЯ подкрепят доколкото могат хората и бизнесите, които създават качествени и чисти продукти.

anna-shkolna.jpg

EASY WEAR by Anna Shkolna

SPLIT.STILE е виртуално пространство представящо талантливи български дизайнери и автори на hand made продукти в сферата на облеклото, бижутата и аксесоарите.

Тяхната мисия е да подкрепят талантиви български творци, като разказват за тях и показват тяхното творчесто.

SPLIT.STYLE е място за много дизайнери.

EASY WEAR by Anna Shkolna е най-новия проект на талантливата дизайнерка Анна Школна. Казвам най-новия, защото има и други

С няколко думи ще ви представя Анни: тя е млада, лъчезарна и много талантлива. Завършила е Моден дизайн във Варненски Свободен Университет “Черноризец Храбър”. Има ателие във Варна и е известна с бутиковите модели, които създава за варненки и не само, за техните специалните поводи. Характерно за нея, е че умело съчетава креативен дизайн и прецизна изработка.

В новия си проект EASY WEAR  Ани се впуска в търсене на стил и комфорт за млади майки и техните семейства. И кой по-добре разбира нуждите на съвременната майка от една майка. Именно за това и моделите на EASY WEAR са толкова практични, удобни и въпреки това стилни. Основната идея на бранда е да създаде удобни, спортни аутфити за цялото семейство. И определено Анна Школна е успяла в това си начинание.

126903577_108040017801383_7944763833274228317_n.jpg

Big Nuts

Суперхрана за суперсила,енергия и бодро тяло - избор, който можете да превърнете във Ваше ежедневие !!!
Адресът е: гр. Пловдив, ул,,Райко Даскалов,,44

Разнообразие от сосове и люти сладка,произведени от висококачествени плодове и зеленчуци. Продуктите са с различни нива на лютивост - от най-малка до екстремно мощна степен и са предизвикателство за любителите на лютото. Не пропускайте да си вземете натурални сиропи с парченца плодове на Dell's Homemade Lemonade , създадени за приготвяне на свежи лимонади , млечни шейкове , коктейли , смутита и каквото друго ви хрумне Много свежи и много ароматни без изкуствени оцветители и консерванти .

bottom of page