top of page
20210913_064129~2.jpg

ЛИЛИ ТОДОРОВА

създател на платформата "NEWS EDITION PRO" и "STAR.TRAVEL.GUIDE"

ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ, 

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТОВА, ЧЕ СТЕ ТУК.

КАЗВАМ СЕ ЛИЛИ ТОДОРОВА И СЪМ СЪЗДАТЕЛ НА ПЛАТФОРМАТА "NEWS EDITION PRO". 

ТАЗИ ПЛАТФОРМА Е МОЕТО МЯСТО, В КОЕТО СПОДЕЛЯМ СВОЯ ОПИТ С ВАС. ЖИВЕЕМ ВЪВ ВРЕМЕНА, В КОИТО КОМУНИКАЦИЯТА БИВА ЗАТРУДНЕНА, ЕТО ТАКА СЕ РОДИ В МЕН ИДЕЯТА ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ПЛАТФОРМАТА. НАСОЧЕНА Е КЪМ  ВСИЧКИ ОНЕЗИ ЛЮБОЗНАТЕЛНИ ПОТРЕБИТЕЛИ, КОИТО ТЪРСЯТ ИНФОРМАЦИЯ НА РАЗНООБРАЗНИ ТЕМИ, ОБИЧАТ ДА ЧЕРПЯТ ОТ ИЗВОРА И СА ОТВОРЕНИ КЪМ ПОЛЗОТВОРНА КОМУНИКАЦИЯ. СИГУРНА СЪМ, ЧЕ МОГА ДА ВИ БЪДА МАКСИМАЛНО ПОЛЕЗНА, ЧРЕЗ СТАТИИТЕ, КОИТО ЩЕ НАМЕРИТЕ ТУК.

ПО ПРОФЕСИЯ СЪМ ЕКСПЕРТ КОЗМЕТОЛОГ. ГРИЖА СЕ ЗА ЗДРАВЕТО, МЛАДОСТТА И КРАСОТАТА НА СВОИТЕ КЛИЕНТКИ ИЛИ КАКТО КАЗВАТ ТЕ САМИТЕ ДАРЯВАМ ДАМИТЕ С КРАСОТА. АВТОР СЪМ НА КНИГАТА "НАРЪЧНИК ЗА КРАСОТА", КОЯТО МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И СВАЛИТЕ ТУК  В ОНЛАЙН ФОРМАТ. СЪЩО ТАКА СЪМ ЛЕКТОР И ПРЕПОДАВАТЕЛ В КУРСОВЕ ЗА РАЗКРАСЯВАНЕ НА ЖЕНИ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ И СЪЩО ТАКА СЪМ МЕНТОР В ПРОГРАМИ ЗА СТАРТИРАНЕ НА БИЗНЕС В СФЕРАТА НА КРАСОТАТА. ТОЕСТ СМЯТАЙТЕ, ЧЕ РАЗДЕЛ ЗДРАВЕ И КРАСОТА Е ИЗЦЯЛО В МОЯ РЕСОР И ЧЕ НАИСТИНА ЩЕ МОЖЕ ДА ЧЕРПИТЕ ОТ ИЗВОРА.

ОСВЕН КАЗАНОТО ДО ТУК ОБИЧАМ ДА ПЪТУВАМ, ТОВА Е МОЕТО ХОБИ, КОЕТО ПРАКТИКУВАМ ВЪВ ВСЯКА СВОБОДНА МИНУТА, ЦЕНИТЕЛ СЪМ НА ИЗКУСТВОТО И ОБОЖАВАМ ДА ЧЕТА КНИГИ. ТОВА СА И АКТУАЛНИ ТЕМИ В ПЛАТФОРМАТА "NEWS EDITION PRO", НО СА И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЕМИТЕ, ОТ КОИТО ВЕРОЯТНО СЕ ВЪЛНУВАТ И ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС. ТУК ЩЕ СПОДЕЛЯМ С ВАС ВСИЧКИ МЕСТА, КОИТО СЪМ ПОСЕТИЛА С КОНКРЕТНИ ПРЕПОРЪКИ, ЩЕ ВИ РАЗКАЗВАМ ЗА ЛЮБИМИТЕ СИ КНИГИ И МЕСТА ОСТАНАЛИ НЕЗАБРАВИМИ В СЪЗНАНИЕТО МИ. ДА ПЪТУВАМ ТОВА Е МОЯТ НАЧИН ДА ИЗРАЗЯ СЕБЕ СИ. ТУК ЩЕ ВИ СПОДЕЛЯМ ЗА ВСЯКО ПРЕКРАСНО КЪТЧЕ ДО КОЕТО СЪМ СЕ ДОКОСНАЛА, ЩЕ ВИ ДАМ ПОЛЕЗНИ НАСОКИ, ИДЕИ И СЪВЕТИ, КАК САМИТЕ ВИЕ ДА СИ ОРГАНИЗИРАТЕ СТРАХОТНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ И КАК ДА ПЛАНУВАТЕ ТАКА, ЧЕ ДА МОЖЕТЕ ДА СИ ПОЗВОЛИТЕ ОЩЕ И ОЩЕ.

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРИЯТНИ МИГОВЕ В ПЛАТФОРМАТА. НАДЯВАМ СЕ И АЗ И ВИЕ ДА НАМЕРИМ ТУК ГЛЪТКА ДОБРО НАСТРОЕНИЕ, ВДЪХНОВЕНИЕ И ДРУГИ ХОРА КАТО НАС САМИТЕ С КОИТО ДА ОБЩУВАМЕ ПЪЛНОЦЕННО. 

АКО И ВИЕ СТЕ КАТО МЕН И СТЕ ТВОРЧЕСКИ НАСТРОЕНИ ИЛИ ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПРОСТРАНСТВО КЪДЕТО ДА ИЗРАЗИТЕ СЕБЕ СИ, ЗАПОВЯДАЙТЕ ТУК НА НАШАТА ПЛАТФОРМА.

ЗА ВСЯКАКВА СЪВМЕСТНА РАБОТА СВЪРЖЕТЕ СЕ С МЕН ЧРЕЗ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ.

bottom of page