top of page

Как модерните трендове за зимен сезон 2022-2023 всъщност се оказаха практични.

Зимата дава специално настроение не само на вътрешното състояние, но и на външния образ, който е толкова важен за женската половина. През зимния сезон не можете без връхни дрехи, топли пуловери и джъмпери, по-тесни панталони и поли, стилни рокли, обувки, аксесоари, шапки и ръкавици. И този списък може да продължи безкрайно, къде свършва, всеки от нас определя самостоятелно.

Модните тенденции за есен-зима 2022-2023 вече ни показаха в каква посока трябва да се движим, за да останем стилни. Актуалните женски образи от есенно-зимния сезон, които видяхме на модните подиуми, ще бъдат лесни за повторение в ежедневието. И за това изобщо не е необходимо да бягате след скъпи марки.Модните зимни образи на 2022-2023 г., както всеки друг сезон, са невероятно разнообразни и богати на смели комбинации. Днес смесването на различни стилове дамско облекло е много популярно, което ви позволява винаги да изглеждате оригинални и модерни.

Носенето на кожа през зимата остава страхотна идея за много модно настроени дами. За модерни зимни визии 2022-2023 са подходящи модели с дълги поли, модерни кожени карго панталони и джогери, както и стилни широки кожени рокли.Не забравяйте и за модните кожени връхни дрехи, които ще ви помогнат да създадете пълноценен зимен тотален външен вид от кожени изделия. В тенденцията остават палта, ватирани якета, кожени палта от овча кожа. В допълнение, модният цвят на кожата тази зима няма да бъде само черен. Разредете зимната визия със син или лилав комплект панталон или завършете визията с цветно кожено яке.От модните дънкови дрехи за зимата трябва да оставите гащеризони, дънки, ризи и дънкови якета. Специална зимна тенденция за 2022-2023 г. е тъмният необработен деним. Ето защо дънковите артикули в тъмносини, сиви, черни нюанси са идеални за модни визии.

Модни през зимния сезон 2022-2023, ватираните артикули не са само връхни дрехи. Тенденцията ще включва ватирани панталони, поли, сарафани и дори шорти, с които зимната визия ще изглежда много стилна и оригинална.Най-модерните тази зима, ватирани пухени якета с колан ще се превърнат в любим вариант за връхни дрехи за много момичета и жени. В зимните дни такова яке изглежда много елегантно и привлекателно.

Тази зима е модерно да се носят красиви дрехи в искрящ метален дизайн, като рокли, топове или поли, украсени с лъскави пайети. Такива неща са идеални не само за елегантни вечерни визии. Стилистите препоръчват да носите искрящи дрехи през зимата в ежедневието, като ги комбинирате с основни неща.Безусловно черният десен заема първо място в списъка на модерните плътни цветове за зимата 2022-2023 г. Те имат всичко за тях, особено обърнете внимание на черни панталони и дълги плетени рокли. През зимата не само черното ще бъде актуално. Модни шоколадови нюанси, зелени, лавандулови, оранжеви, сини и розови цветове ще ви помогнат да се откроите, създавайки невероятно деликатни и ярки зимни тотални образи.

Модните пастелни нюанси са перфектно съчетани един с друг. Най-смелите могат да направят зимата много по-ярка и изразителна с помощта на модерните пачуърк дрехи.

Когато създавате многослойни зимни визии, имайте предвид кройката и стила на дрехите, които ще комбинирате. Най-популярните многослойни идеи се състоят от няколко варианта на горно облекло. Модерните през този сезон модели жилетки са идеални за такива комбинации. Потник може да се носи върху сако или елече да се носи върху палто, като например тренчкот без ръкави, и да завършите визията с модерно овърсайз палто. Ефектът на многослойността се създава и от широк шал или плетен пуловер, наметнат върху връхни дрехи.

Популярните през зимния сезон плетени костюми, пуловери и рокли остават фаворити в композицията на топлите дамски визии. Тенденцията е много необичайни плетени неща, или по-скоро техния интересен дизайн.

Плетени рокли и пелерини, тънки полупрозрачни вълнени рокли, големи плетки на панталони и пуловери, оригинални плетени костюми с шорти определено ще привлекат вниманието към зимния външен вид.

Днес кожите се носят не само през зимата, но можете напълно да се увиете в красиви дрехи с козина само през студения сезон. Модните кожени палта, къси кожени палта и жилетки от естествена и мека кожа винаги изглеждат луксозно и скъпо. Меките плюшени предмети, връхните дрехи от шерпи и овча кожа също ще бъдат актуални през зимата на 2022-2023 г. Зимните визии ще изглеждат интересни с плюшено палто или модерно яке с риза.

Тесните гащеризони, които са в тенденция през студения сезон 2022-2023, изглеждат изключително впечатляващо, но не толкова практично. Подходящи са за зимни визии с дълго палто или пухено яке.

Модните полупрозрачни неща в зимен вид са в хармония с кожени и плетени дрехи. Например модерните прозрачни поли изглеждат красиво с широк плетен пуловер, а деликатната полупрозрачна блуза ще бъде отлично съчетана с елегантен кожен панталон.


239 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page